WEDSTRIJD Isola Hoeselt - F.P. Houthalen-Genk  5 - 5  (2-1)

DATUM 28-11-2003  21:15

DOELPUNTEN 23’ Benbouali 0-1, 4’ Boumediane 1-1, 8’ Pauly 2-1, 22’ Globez 2-2, 24’ Globez 2-3, 29’ Lopez 2-4, 31’ Moutoud 3-4, 34’ Boumediane 3-5, 36’ Globez 4-5.

VERSLAG In een gelijkopgaande eerste helft nam GDL voorsprong. Meteen na de pauze regeerden de Junkies en bogen om in 2-4 voorsprong. Tussendoor redde Morant de 3-3 zodat ook nu de partij alle richtingen uit kon. De foutenlast nam toe en vooral Frameries leed eronder. Met nog tien minuten te gaan lanceerde Moutoud terug de wedstrijd (3-4). Op aangeven van diezelfde Moutoud werd het zelfs 4-4. Toch kon groen-wit geen puntenwinst laten noteren. Globez schonk de Junkies met zijn derde doelpunt van de avond opnieuw en nu definitief voordeel. Vijfentwintig seconden voor tijd weerde doelman Morant nog een tienmeter van Boumediane en dat betekende opnieuw verlies voor GDL.